Woensdagavond 4 juli: Genieten van live muziek op het horecaplein

Posted by Marijke van der Zanden - 27 juni 2018 - Nieuws - No Comments

Geldrop – Big Band Geldrop zal zoals vanouds op woensdagavond 4 juli op het horecaplein aan de Heuvel een terrasoptreden geven.

Het belooft een mooie zomeravond te worden met Big Band Geldrop, tegenwoordig ook bekend als BBG. De band is in beweging. BBG speelt vooral een mix van Jazz en Pop. Ella Fitzgerald, Norah Jones, Randy Crawford, Count Basie en Stevie Wonder behoren o.a. tot het repertoire, overgoten met een BBG-sausje. Met de nieuwe dirigent Erik Munten gaat de band in het nieuwe seizoen een verschuiving naar Funk en Disco maken. Door de mooie volle sound van combo met enkele blazers, aangevuld met inmiddels twee ervaren zangeressen Marijke en Irma, maken ze elk optreden tot een feestje.

Kom je gezellig luisteren op het terras van een van de sfeervolle cafés aan de Heuvel in Geldrop?  Het optreden begint buiten op het zonnige terras rond de klok van 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

Denk je dat Bigband Geldrop iets voor jou kan zijn? Nu is het tijd om in te stappen! Neem contact op met Marijke 0655142757